Gezocht: Banking & finance jurist

Onze banking en finance praktijk is toonaangevend en groeiende. Wij zoeken een ervaren jurist met ambitie die — naast het meedraaien in de bestaande praktijk — een rol wil spelen bij de verdere ontwikkeling daarvan. Lijkt het je leuk om betrokken te zijn bij de financiering van het vliegveld op Aruba of het ziekenhuis in Curaçao, bij de structurering en financiering van hotelprojecten of de overname van een bank of verzekerings-maatschappij? Neem dan contact op! Deze vacature staat open voor advocaten, kandidaat-notarissen en andere juristen die affiniteit hebben met de banking en finance praktijk. Drafting skills zijn een must.

Wij bieden: 

  • een dynamische lokale en internationale -praktijk op hoog niveau,
  • een omgeving waar oog en ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en flexibele arbeidsverhoudingen, 
  • een kantoor waar op verschillende rechtsgebieden en vanuit verschillende invalshoeken in teamverband wordt gewerkt, en 
  • een kantoor waar gedrevenheid, humor en openheid de sfeer bepalen.

Spigt Dutch Caribbean staat bekend om zijn scherpe en praktische juridische dienstverlening. Wij zijn ervaren adviseurs, deal-makers en procesadvocaten. Vanuit ons kantoor in Curaçao bestrijken wij de hele Dutch Caribbean.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Maike Bergervoet.

Contact

+5999 788 8700
+5999 461 8700
info@spigtdc.com

Scharlooweg 29
Willemstad
Curaçao

Route
Member of Terralex Worldwide Law Network